STICHTING ZWEMBAD DE WELTERS
 

VRIJWILLIGERS AAN HET WOORD

Op deze pagina leest u wat onze vrijwilligers motiveert om betrokken te zijn bij ons zwembad.

Josje

Ik ben vrijwilliger omdat ik het belangrijk vind dat het zwembad blijft bestaan. Het is een fijne ontmoetingsplek waar mensen het naar hun zin hebben.Ik vind het heerlijk om een praatje met de mensen te maken als ik achter de kassa sta. 
Als vrijwilliger word je enorm gewaardeerd. De flexibiliteit van je inzet maakt dat ik het graag doe. Als je kan is dat fijn, kun je niet dan is dat ook geen probleem. Ik haal er veel voldoening uit. 

En…zo blijft Wijhe in beweging.

Annie

Vanaf de oprichting van de stichting ben ik vrijwilliger op het zwembad. Zonder vrijwilligers was het zwembad in 2016 gesloten. Ik mag graag klusjes doen. De afwisseling in de werkzaamheden vind ik erg leuk. Het is altijd gezellig op het bad. Je leert elke keer weer nieuwe mensen kennen en je doet op deze manier iets voor de gemeenschap.
We werken met een leuke club mensen samen. Weet je iets niet? Geen probleem, je krijgt direct uitleg. Er wordt naar je mening gevraagd en daardoor erg betrokken bij het bad.

Ik kijk er naar uit dat het bad weer open gaat. Ik krijg er energie van!

Arjan

We moeten ervoor zorgen dat het bad en het terrein eromheen er netjes uit ziet. Dat is de reden dat ik me graag inzet als vrijwilliger.
Met een gezellige club mensen zorgen we voor het onderhoud van het groen.

Dit moeten we toch met elkaar doen om zo het bad te behouden. Op deze manier draag ik ook mijn steentje bij.

Irma

Ik heb zelf niet zoveel met zwemmen, maar ik vind het belangrijk dat het zwembad behouden blijft voor de bewoners. Ik vind het prettig dat het seizoenswerk is. Naast de werkzaamheden achter de kassa, sta ik ook wekelijks in de kantine. Ik ben alleen en werk niet meer, dus het vrijwilligerswerk geeft mij ook wat structuur. Ik vind het fijn om op deze manier onder de mensen te zijn, in contact te komen en een praatje te maken.

Zo snijdt het mes aan twee kanten. Het is een leuk team, iedereen is altijd vrolijk.

Ook vrijwilliger worden?

We horen het graag! Neem contact op. Mail naar info@zwembaddewelters.nl