STICHTING ZWEMBAD DE WELTERS
 

BOOMDONATIE

Een boomdonatie? Lees ik dit nu goed? Jazeker, je kunt een boom doneren aan het zwembad? Zwembad de Welters wil het eerste subtropische buitenbad van Nederland worden. Stap voor stap transformeren we het bad. Zo investeren we in comfort voor onze gasten, verduurzamen we het bad met zonnepanelen en blijven we innoveren. Wie wil nou niet relaxen op een luxe strandstoel onder een palmboom? De eerste palmbomen staan rondom het zwembad. Ze staan er mooi, hebben weinig onderhoud nodig en veroorzaken geen vallend blad rond het zwembad.

Om de look and feel nog meer te laten leven hebben we een we een Boom doneer actie opgezet.

Wat houdt de donatie het in?
Als individu, familie, bedrijf of buurt kunt u een palm, yucca of olijfboom van €500 doneren aan het zwembad. Op deze manier kun je eenmalig iets zichtbaars en blijvend sponsoren. Je naam of eigen bedachte tekst komt op een bord van 30 x 40 cm bij de betreffende boom te staan en blijft daar staan zolang de boom er ook staat. Hoe leuk is het om je eigen boom in het zwembad te hebben! Of wellicht wil je op deze manier iemand herinneren die een warm hart toedragen.

INTERESSE?

Interesse om mee te doen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de mooie uitstraling van het zwembad? Neem dan contact op met via info@zwembaddewelters.nl

We staan open voor nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden voor het zwembad. Misschien ben je hartstikke creatief of wil je een leuke activiteit organiseren op het zwembad? Of ben je ontzettend handig met je handen en wil je wel een keer een klusje doen?

Van een uurtje of een paar dagen per jaar, jouw inzet wordt enorm gewaardeerd. Alle vrijwilligers worden aan de start en aan het einde van het zwemseizoen uitgenodigd voor een gezellige avond, uiteraard met een hapje en een drankje.