Badmuts verplicht vanaf zwemseizoen 2023

Aankomend zwemseizoen is het verplicht om een badmuts te dragen bij Zwembad de Welters. Afgelopen maand is een nieuw energiezuinig water zuiveringssysteem geplaatst, waardoor het zwembadwater niet meer gereinigd hoeft te worden met chloor en hebben we deze chemicaliĆ«n niet meer in het zwembad. 

"Om het nieuwe systeem efficiĆ«nt te laten functioneren is het noodzakelijk dat er geen gel, haarlak, verf of haren in het filtersysteem terecht komen. 
De laatste jaren zien ook wij de energiekosten enorm oplopen. Met dit nieuwe systeem gaan wij een besparing realiseren van 60% op onze energiekosten.", aldus bedrijfsleider Stefan Klieverik.

We hopen dat onze bezoekers begrip hebben voor deze maatregel en zich houden aan deze nieuwe regel.

Onze hoofdsponsoren Hemeltjen, PCI, Blaauw zwembaden en Tegelhuys Wijhe zijn goedgemutst en hebben de handen ineen geslagen en hebben zich bereid gevonden voor alle seizoenkaarthouders de badmutsen dit jaar te sponsoren.

Het zwembadseizoen begint op zaterdag 22 april 2023. 
De online voorverkoop is inmiddels gestart op www.zwembaddewelters.nlTijdens het bestelproces van uw abonnement(en) kunt bij elk abonnement eenvoudig aangeven welke maat en welk model u graag wil ontvangen. De badmutsen ontvangt u dan gratis bij uw bestelling.

Welke badmuts moet ik bestellen?
Wij begrijpen dat u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht. Welke maat moet ik nu bestellen? Welk model staat mij het mooist?